| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Cégeknek

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Karrier napok: A Karrier Iroda lehetõséget biztosít a vállalatok számára, hogy bemutassák tevékenységüket a hallgatók számára és toborzási tevékenységet folytassanak. Az elõadás végén a cégek általában megvendégelik a hallgatóságot, így egy kötetlen beszélgetéssel ér véget a program. A rendezvénnyel kapcsolatos összes szervezési munkát irodánk végzi. (esemény meghirdetése/plakátolás, teremfoglalás, hallgatói regisztráció, hallgatói értesítés kiküldése, adatrögzítés, étel-ital bekészítés)

Interjú/próbainterjú: A cégek/vállalatok számára lehetõséget kínálunkunk, hogy az egyetem falain belül tárgyalót vagy konferenciatermet biztosítva kiválaszthassák kollégáikat, hallgatóink körébõl. Az interjúval kapcsolatos szervezési munkát irodánk végzi (esemény meghirdetése/plakátolás, teremfoglalás, hallgatói regisztráció, hallgatói értesítés kiküldése, adatrögzítés, étel-ital bekészítés)

Karrier Hírlevél: Kéthetente megjelenõ Karrier Hírlevelünnkel 2500 hallgatót érünk el. Kérem tekintse meg archívumunkat!

 

Öregdiák hírlevél: A havonta egy alkalommal megjelenõ hírlevelünnkel több mint 7000 regisztrált öregdiákhoz szólunk. Kérem tekintse meg archívumunkat!

 

Amennyiben felkeltette érdeklõdését valamely szolgáltatásunk, bõvebb információt irodánk elérhtõségein kérhet! Forduljon hozzánk bizalommal!