| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Cégeknek

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Álláshirdetések - Szoftverfejlesztő - One Identity

Szoftverfejlesztő - One Identity

Hirdetés azonosítója: MW6AYW

Pozició típusa: Állásajánlat

Cég neve: Pannon Egyetem Karrier Iroda

Munkakör(ök): IT, informatika

Munkavégzés helye: Veszprém - Veszprém

Meghirdetett helyek száma: 1 fő

Feltöltve: 2019-04-08 10:42:28

Munkakör leírása:
Jó nevű szoftverfejlesztő cég C, Python nyelvben járatos fejlesztőket keres világuralmi törekvéseinek támogatására.

Amennyiben szeretsz jól definiált specifikációk alapján békés környezetben babahőmérő szoftvert fejleszteni egy ezer fős csapat tagjaként, akkor szerencséd van, hiszen rengeteg más cég kínál ilyen munkát.

Nálunk viszont minden nap olyan, mint az Enterprise űrhajón, amikor hiperűrugrás előtt áll le a központi reaktor. További izgalomra ad okot, hogy az ügyfeleink általában azért választanak minket, mert (1) vagy ők rendelkeznek a világ aranykészletének kimutatható hányadával, (2) vagy atomfegyvereket tárolnak a szerverszoba mellett, de az is lehet, hogy (3) pusztán a legújabb fejlesztésű űrhajójuk tervrajzai miatt aggodalmaskodnak. És ez halál komoly.

Feladatok:
Bár szigorúan titkos, annyit el kell árulnunk, hogy elsősorban titkosított kommunikációs protokollok rögzítését, értelmezését, reprodukcióját, a protokollok tartalmának kereshetőségét megoldó kódok írását várjuk tőled.

Jelentkezés feltételei:
Járatosság a C, Python nyelvben

Elönyt jelentő kritériumok:
-

További adatok:
Jelentkezés: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, kérjük töltsd fel szakmai önéletrajzodat vagy küldd el az eszter.pankucsi@oneidentity.com email címre és mi felvesszük veled a kapcsolatot

Jelentkezés